ΤΗΛΕΦΩΝΟ

210 3314720
HOME Εγγύηση - Επιστροφές

Εγγυηση - Επιστροφες

Εγγυήσεις

Απόλυτη προτεραιότητα του decoramahome είναι να μείνετε ικανοποιημένοι από τις αγορές σας. Για να το πετύχουμε αυτό συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες και πλέον καταξιωμένες εταιρείες.
Επιλέγουμε πολύ αυστηρά τα προϊόντα που σας προτείνουμε ώστε να τηρούν όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας. Όλα τα προϊόντα μας έχουν εγγύηση καλής λειτουργίας, οι όροι της οποίας διαφοροποιούνται ανάλογα με τον κατασκευαστή, ο οποίος άλλωστε θα αναλάβει την διευθέτηση τυχόν προβλημάτων.

Για την ακριβή χρονική διάρκεια εγγύησης θα ενημερωθείτε από την περιγραφή του κάθε προϊόντος που υπάρχει στο e-shop μας ή από την συσκευασία του όταν αυτό έρθει στα χέρια σας.

Προσοχή

Όροι Εγγύησης Η εγγύηση καλύπτει το προϊόν για χρονικό διάστημα 24 μηνών από την αγορά του. Η εγγύηση ισχύει από την ημερομηνία αγοράς του προϊόντος η οποία αποδεικνύεται με την προσκόμιση της απόδειξης και της εγγύησης. Η εγγύηση δεν αφορά εγγύηση αντοχής επιφάνειας αλλά την σωστή λειτουργία του εσωτερικού μηχανισμού της.
Η εγγύηση δεν ισχύει στις παρακάτω περιπτώσεις:

  1. Μη προσκόμιση παραστατικού αγοράς.
  2. Ζημία του υλικού που προκλήθηκε από απροσεξία ή κατά τη μεταφορά του.
  3. Λόγω ακατάλληλης τοποθέτησης.
  4. Μετατροπές ή επισκευές από μη εξουσιοδοτημένα πρόσωπα.
  5. Φθορά της επινικέλωσης λόγω μεθόδων καθαρισμού μη εγκεκριμένων (σκληρά καθαριστικά τύπου viakal κλπ.).

Επιστροφές

Στη περίπτωση που δε μείνετε ευχαριστημένοι από κάποιο προϊόν του decoramahome έχετε δικαίωμα επιστροφής εντός 48 ωρών από την ημερομηνία παραλαβής του. Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εάν τα προϊόντα δεν έχουν χρησιμοποιηθεί και είναι στην ίδια κατάσταση που τα παραλάβατε.

Εφόσον τα επιστρέψετε με δικό σας μέσο στο φυσικό κατάστημα δεν επιβαρύνεστε με κανένα κόστος, σε διαφορετική περίπτωση επιβαρύνεστε με το κόστος μεταφοράς του προϊόντος από την υπηρεσία μεταφορών που θα επιλέξετε.

Επιστροφές δεν γίνονται σε προϊόντα ειδικής παραγγελίας όπως:

  1. Ρολερ σκίασης Στόρια και Περσίδες

Επιστροφές σε Ρολερ και Στόρια σκίασης καθώς και Περσίδες δεν γίνονται δεκτές.
Για τον λόγο ότι τα ρόλερ σκίασης και τα στόρια και οι περσίδες αποτελούν ειδική παραγγελία για κάθε ένα πελάτη ανάλογα με τις διαστάσεις, δεν μπορούν να γίνουν δεκτές.
Γι αυτό πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί με τη μέτρηση των διαστάσεων, αν αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

  1. Μετόπες

Μεταλλικές και Ξύλινες Μετόπες δεν επιστρέφονται καθώς κατασκευάζονται στις δικές σας διαστάσεις.

  1. Κουρτινόξυλα

Αλλαγές δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν σε Κουρτινόξυλα που έχουν βαφτεί σε ειδικό χρώμα κατόπιν παραγγελίας και έχουν κοπεί στη διάστασή σας.
Σε όλα τα υπόλοιπα προϊόντα γίνονται δεκτές επιστροφές.

Προσοχή:

Θα πρέπει να ελέγξετε τα προϊόντα που παραγγείλατε, εντός 48 ωρών από την στιγμή που τα παραλάβατε ώστε να διαπιστώσετε, ότι είναι τα προϊόντα που παραγγείλατε και είναι σε καλή κατάσταση.
Σε αντίθετη περίπτωση δεν γίνονται δεκτές οι επιστροφές των προϊόντων.

Σε περίπτωση επιστροφής του δέματος ύστερα από μη παραλαβή (είτε άρνηση παραλαβής, είτε λόγω μη έγκαιρης παραλαβής κλπ) τα μεταφορικά γίνονται απαιτητά με τραπεζική κατάθεση στους λογαριασμούς του Decorama Home.  

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. • ΠληροφορίεςΤο κατάλαβα